Er du ung, har en bevegelseshemming og en drøm om jobb?

06. juni 2017

Er du ung, har en bevegelseshemming og en drøm om jobb? Da er dette midt i blinken for deg! På jobbverkstedet deltar du i et engasjerende veiledningsopplegg i små samtalegrupper. Disse ledes av jobbmentorer som har en fysisk funksjonsnedsettelse og er i arbeid. I tillegg til gruppeveiledning får du nyttig kunnskap om rettigheter, intervjusituasjonen og hvordan du kan starte din egen bedrift. Alle jobbmentorene våre har gjennomført kurs av høy faglig kvalitet. Sammen med fagpersoner fra NHF loser de deg gjennom spennende prosesser hvor du vil oppdage nye sider ved deg selv. Du får hjelp og støtte på veien slik at du kan nå akkurat DINE mål!Når og hvor?
26. til 29. oktober på Scandic Asker.

Hva?
Jobbverkstedet arrangeres for deg som er ung, har en bevegelseshemming og en drøm om jobb. På jobbverkstedet deltar du i et engasjerende veiledningsopplegg i små samtalegrupper. Disse ledes av jobbmentorer som har en fysisk funksjonsnedsettelse og er i arbeid. I tillegg til gruppeveiledning får du nyttig kunnskap om rettigheter, intervjusituasjonen og hvordan du kan starte din egen bedrift. Alle jobbmentorene våre har gjennomført kurs av høy faglig kvalitet. Sammen med fagpersoner fra NHF loser de deg gjennom spennende prosesser hvor du vil oppdage nye sider ved deg selv. Du får hjelp og støtte på veien slik at du kan nå akkurat DINE mål! Koster det noe? Reise og deltakelse dekkes av oss. 

Påmelding
For påmelding – ring oss på telefon 24 10 24 00, eller send en e-post til jobbverksted@nhf.no. Vi har ikke noe førstemann til mølla prinsipp, men prioriteres de som vil få best mulig utbytte av jobbverkstedet. Påmeldingsfristen er 20. september 2017.


Hvis dette høres ut som noe for deg – ring oss på telefon 24 10 24 00, eller send en e-post til jobbverksted@nhf.no for en uformell samtale. Vi gleder oss til å møte deg!