Styret i NHFU

12. november 2015


Henriette Nielsen, leder 

Fadder for: NHFU Øst.
Tlf: 913 31 516
E-post
: henriette.nielsen20@gmail.com
Om meg: 28 år gammel, bor i Oslo, opprinnelig fra Kristiansand. 
Driver medJeg er student ved Universitetet i Agder og studerer samfunnsplanlegging og kommunikasjon. På fritiden min er jeg opptatt med å jobbe med handikappolitikk og er aktiv i Høyres studenter Agder. Det som interesserer meg mest innen politikk er at unge funksjonshemmede skal kunne leve et verdig liv, og skal kunne ta akkurat de samme valgene som jevngamle venner.
Interesser: Sitski, politikk og være med venner.


Marianne Knudsen, 1. nestleder 
Fadder for: NHFU Nord-Norge (Finmark, Troms og Nordland) og NHFU Oslofjord Vest (Buskerud, Telemark og Vestfold). 
Tlf
: 976 82 639
E-post: marianne.knudsen1999@gmail.com
Om meg: Hei du! Navnet mitt er Marianne, jeg er 18 år,  kommer fra Trondheim og går helse og oppvekst på videregående. 
Driver med: På fritiden min er jeg veldig engasjert i å bidra til en bedre verden. Det gjør jeg blant annet gjennom å være leder i NHFU Trøndelag og styremedlem i et lokallag i AUF i Trondheim. Jeg er også veldig glad i å skrive, alt fra leserinnlegg, til dikt og bøker. Sånn ellers driver jeg med musikk, komponerer selv, spiller piano og synger.
Interesser: Det viktigste for meg i livet mitt er gode venner og familien min, men også det å få muligheten til å forandre noe og hjelpe andre. Jeg er også veldig åpen for å holde foredrag og være med på aksjoner, fordi jeg tror veldig på at vi kan klare å få et mer inkluderende og likestilt samfunn hvis vi stikker oss litt ut. 


Henriette Andreassen, 2.nestleder
Fadder for:
NHFU Trøndelag (Nord og Sør-Trøndelag) 
Tlf
: 995 63 555
E-posthenriettea.nhf@gmail.com 
Om meg: 26 år, jobber som assistent på en barne- og ungdomsskole.
Driver med: Trener el-innebandy, tae kwondo og svømming. Leder for NHFU Nord-Norge. Sitter i brukerutvalget NAV-hjelpemidler, rådet for funksjonshemmede, og er vara i kommunestyret.
Interesser: Glad i musikk, reising, fargelegging.


Martine Eliasson
Fadder for:
Region Innlandet (Oppland og Hedmark, sammen med Henriette A)
Tlf
: 971 46 583
E-post: meliasso_10@hotmail.com
Om meg: Hei! Jeg er 26 år og bor i Trondheim, opprinnelig fra Levanger
Driver med: Studerer master i funksjonshemming og samfunn ved NTNU, nestleder i NHFU Trøndelag, varamedlem i CP-foreningen Trøndelag og driver med meditasjon.
Interesser: Reising, musikk, kultur, trening, meditasjon, natur, dyrevelferd og menneskerettigheter. 


Tamarin Varner
Fadder for:
NHFU Sørvest (Rogaland og Hordaland). 
Tlf
: 993 76 636
E-post: tamarin.varner@gmail.com
Om meg: Jeg er 27 år og jeg bor i Oslo, opprinnelig fra Bergen.
Driver med: Er aktiv i Stopp Hatprat bevegelsen og er aktiv i NHFU. Blogger en del om livet som funksjonshemmet og kjemper for at alle skal bli sett og hørt.
Interesser: Reise, være med venner, lage mat og bake, skrive og blogge. 


Alexander Petersen
Fadder for: NHFU Oslo
Tlf
: 411 06 970
E-postihithimwithan8ball@gmail.com 
Om meg: Jeg er en 25 år gammel lingvistikkstudent fra Bergen. Jeg er opptatt av rettferdighet, likestilling og antidiskriminering og vil at NHFU i større grad skal samarbeide med andre likestillings- og antidiskrimineringsorganisasjoner. Vi er en del av en større helhet.
Driver med: I tillegg til å være sentralstyremedlem i NHFU, er jeg også nestleder i NHFU Sørvest. Jeg er også partipolitisk aktiv og medlem av fem forskjellige organisasjoner utenom.
Interesser: Politikk, språk, film, musikk og alle andre kulturuttrykk. Podcast: This American Life og Kermode and Mayo’s Film Review. Hello to Jason Isaacs!


Hanne Øverli, vara
Fadder for: NHF Nord-Vest (Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal)
Tlf
: 950 93 783 
E-post: hanneoverik@hotmail.com 
Om meg: Hei! Jeg heter Hanne, jeg er 23 år og bor i Honningsvåg. Studerer samlingsbasert studier så bor en del i Tromsø også! 
Driver med: Undervisning/assistent på barneskole og studerer pedagogikk (lærerutdanning). Mye av tida mi går til det, ellers på fritida er jeg med familie og venner, baker en del og reiser når muligheten er der! 
Interesser: Matlaging, baking, pedagogiske emner, politiske temaer rundt funksjonshemmedes rettigheter.


Johannes Loftsgård, vara
Fadder for: NHFU Agder (Øst og Vest-Agder)
Tlf
: 986 12 483 
E-post: johs94@hotmail.no
Om meg: Mitt navn er Johannes Loftsgård. Jeg er 23 år og kommer det lille tettstedet Rollag i Numedal. Bor for tiden i Oslo. Driver med: Studerer for medievitenskap på universitet i Oslo. 
Driver med: Ved siden av studiene er jeg aktiv i Radio Nova og NHFU. Jeg håper at jeg igjennom arbeidet i NHFU og Radio Nova kan være med på å være en stemme for unge mennesker med funksjonsnedsettelser, kanskje til og med være et forbilde. Hjertesakene mine i NHFU er: En BPA-ordning som fungerer for alle, en ordning som gjør det enklere for mennesker med en funksjonsnedsettelse å komme ut i studier og arbeid.
Interesser: Teknologi, sosiale mediers påvirkningskraft, sosiologi, litteratur, skriving, film og tv-serier og det å lage diverse podcaster.